Välkommen till Restaurang Tegel

 

På Restaurang Tegel är det enkelt – vi ger dig kvalitet, riktigt god mat och ett varmt välkomnande varje gång du besöker oss. Vi finns i historiska Krokslätts Fabriker, Mölndal, med Sveriges kanske högsta skorsten, vilket vi tycker är en fin symbol för vår långa erfarenhet och stabilitet inom restaurang- och cateringbranschen.

 

Här i våra vackra lokaler serverar vi varje vardag lunchrätter och ett imponerande salladsbord för att mätta alla smaker. Missa heller inte våra favoriter, inklusive den populära Wallenbergaren med mos, lingon och gräddsås!

 

Restaurang Tegel är det perfekta valet för allt från företagsevent och after work till fester och konferenser. Vi erbjuder också cateringtjänster för enkla lösningar till alla tillfällen. Klicka dig vidare här på vår hemsida för att se vårt utbud och skicka oss din förfrågan.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig och hoppas att vi ses snart!

 

Jonny, Benny och Linda med personal

 

 

Läs mer om oss och vår restaurang

Lunch hos oss i Krokslätts Fabriker

Vi serverar dagens lunch, husmanskost med en touch av nytänkande, varje måndag-fredag helgfria dagar kl 11-14 på vackra Restaurang Tegel i Krokslätts Fabriker. Varje dag kan du välja mellan en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt. Vi har även några stående favoriter samt ett urval av sallader. Missa heller inte vårt populära salladsbord med ett stort urval av säsongens grönsaker.

Bild från lunchbuffén på Restaurang Tegel i Krokslätts Fabriker

Lunchutbud

Vi serverar dagens lunch med en mix av tradition och innovation varje vardag kl. 11-14 på Restaurang Tegel i Krokslätts Fabriker. Välj mellan kött, fisk och vegetariskt, samt några stående favoriter och fräscha sallader. Missa heller inte vårt omtyckta salladsbord med säsongens grönsaker.

 

Veckans meny →

Catering

På Restaurang Tegel erbjuder vi catering för alla tillfällen, från smakfulla frukostar och läckra fikabufféer till 3-rätters middagar och allt däremellan.

Buffeér är alltid lika uppskattade, bra när man inte vill hyra in massa personal eller helt enkelt vill ha det lite uppsluppet.

Se mer av vårt utbud →

Fest och event

På Restaurang Tegel skapar vi minnesvärda evenemang enligt era önskemål. Vår flexibla lokal passar allt från små sammankomster till stora festligheter som bröllop och företagskickoffer. Behöver ni konferensutrymme? Vi samarbetar med Smedjan för utmärkta mötesmöjligheter. Vi är kreativa, flexibla och redo att göra er nästa tillställning till en succé!

 

Veckans meny →

Fina ord från några av våra härliga kunder

Maten var fantastiskt god och jag blev helt överväldigad av det grymma salladsbordet. Personalen var supertrevlig och gjorde besöket ännu mer minnesvärt.

Lokalen var också verkligen mysig med sköna stolar som gjorde att jag kände mig som hemma. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera denna restaurang till alla som vill ha en fantastisk matupplevelse i en trivsam miljö.

Jag måste säga att Tegel är enastående när det kommer till att erbjuda en fantastisk lunchupplevelse. Personalen är otroligt trevlig och ger varje gäst ett personligt bemötande som får en att känna sig välkommen. Men det som verkligen imponerar är den högkvalitativa husmanskosten som serveras till ett mycket överkomligt pris. Jag kan inte nog betona hur välsmakande maten är och hur prisvärd den är i förhållande till kvaliteten. Tegel har definitivt blivit mitt favoritställe för lunch, och jag ser fram emot att återvända snart igen!

Trevlig personal, vilket är lika med bra service.
Fin lokal, när vi var där, var det ett mycket bra uppträdande. Återkommer. 👍

Tusen tack för en så fin minnesstund med fantastisk mat, dryck och inte minst Ert varma bemötande. Dessutom var blommorna precis så fina. Allt blev som vi önskat trots de logistiska bekymren. Alltså Ni är bäst!! Och hur hittar ni en sådan underbar service tjej!!