Jonny och Benny, Restaurang Tegel

Vilka är vi?

Jonny och Benny har tillsammans drivit restauranger i hela 20 år men deras erfarenhet i branschen går mycket längre tillbaka än så.  Jonny har jobbat i både Åre och Sälen samt drivit ”Jonny på Hörnet”. Benny har i unga år jobbat i flera omgångar i Schweiz och Tyskland samt under 8 år drivit Delsjö Golfkrog. Deras resa tillsammans började 2004 på World of Golf, fortsatte till Hills Golfkrog som de drev framgångsrikt under 9 år innan de startade Kock och Rock som ligger på Argongatan 30 i Mölndal. Erfarenheten och känslan för smaker och kvalitet är grunden i deras rustika matlagning där inget lämnas åt slumpen.

Linda, med en bakgrund inom film/tv, har nu funnit sin plats hos oss och brinner för att arrangera event och fester. Intresset för nya projekt och möten med människor är stort.

Nu är det dags för oss att testa våra vingar i Krokslätts Fabriker där vi och vår fina personalstyrka ser fram emot att träffa er alla!

Jonny, Benny och Linda med personal

Om Restaurang Tegel

Krokslätts Fabriker uppfördes 1890–1907 av Mölnlycke Väfveriaktiebolag som en av många textilfabriker i Göteborgsområdet. Företaget expanderade kraftigt och runt 1915 var det en komplett textilindustri. Det engelska inflytandet kom att påverka utformningen av industribyggnaderna. Man skapade en egen image genom den yttre utformningen av fasader. Ett ståtligt torn byggdes som kom att stå som symbol för området. 1991 beslutade länsstyrelsen att byggnadsminnesförklara Krokslätts Fabriker, som idag är Q-märkt.

Jonny och Benny, Restaurang Tegel